
Makreelvlokken met Witbier
Ontdek een heerlijk noordelijk recept met de smaak van witbier, voor authentiek genot!
Meer informatieEen recept dat de weg niet kwijtraakt!
Sterk van smaak, maar niet erg pittig, met een behoorlijk bittere afdronk: gekookt witbier voor de subtiliteit, mosterdzaad voor de pittigheid, een vleugje selderij, komijn, een paar vleugjes appel, wortelen, uien, koolzaadolie...
Als concentraat van Omega-3, vitaminen en zeemineralen biedt makreel een heleboel voordelen om je te helpen elke dag extra gezond te blijven!
- Juridische naam : Makreelvlokken met witbier
- Ingrediënten : Filets de maquereaux (49%), huile de colza, bière blanche (malt d’orge (gluten), malt de froment (gluten), houblon, coriandre, écorce d’orange et levure) (9,8%), oignons (9,4%), carottes (5,2%), fécule de manioc, poudre de pomme, oignons rissolés, sel, plantes aromatiques, graines de moutarde, céleri, épices.
- Allergenen : makreel, gluten, mosterd, selderij
- Nettogewicht (g) : 160
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 1213 kJ / 293 kcal
- Vetten en oliën 26 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) 3.3 g
- Koolhydraten 2.7 g
- (Waarvan suikers) 2 g
- Eiwitten 12 g
- Zout 0.9 g
Onze kruimels zijn perfect voor salades of als aperitiefpasta. Ze zijn ook heerlijk bij pasta, rijst of warme aardappelen, en ideaal voor het maken van een snelle en makkelijke taart of quiche!