Een geweldig jaar 2024, samen!

Beste allemaal,
Wat een tijd! Hier in Quiberon was 2023 een jaar van zonnige dagen, stormen en getijden. Afgelopen november is het sardienenseizoen zelfs abrupt tot stilstand gekomen door het slechte weer en hebben we niet alle volumes kunnen produceren waarop we gehoopt hadden. Dat zijn nu eenmaal de grillen van het vak! Desondanks hebben de belle-iloise teams enkele grote successen geboekt en hebben jullie smakelijke nieuwe producten kunnen ontdekken, zoals Mayoz'algues, enkele mooie limited editions, evenals onze nieuwe website en twee nieuwe directe verkooppunten: een in Bretagne op het schiereiland Crozon, de andere in de rue Cler, onze 5e winkel in Parijs!
Om door deze turbulente tijden te navigeren, weten we bij La Conserverie hoe we positief moeten zijn en ons moeten aanpassen. Zeemanschap leert ons dat wanneer dingen in beweging zijn, het allemaal draait om innovatief en zelfverzekerd zijn! Vandaag geloven we meer dan ooit in wat we doen, in de relevantie van onze missie: “Iedereen in staat stellen beter te leven door gezond eten en plezier met elkaar te verzoenen”.
Wij zijn ervan overtuigd dat goede voeding bijdraagt tot een goede gezondheid, dat onze voedingskeuzes kunnen helpen om de wereld duurzamer te maken en dat eten altijd een plezier moet zijn, een plezier van smaak en gedeelde momenten. Daarom is la belle-iloise een “bedrijf met een missie” geworden. Ons bedrijf bevestigt zo officieel zijn bestaansreden en zijn engagementen door ze in zijn statuten op te nemen. Het heeft zich tot doel gesteld bij te dragen aan een gezonde en evenwichtige voeding, de impact op het milieu te beperken en economische en sociale activiteiten te ondersteunen die zo dicht mogelijk in de buurt liggen.
Jou verwennen is daarom een integraal onderdeel van onze missie, en jaar na jaar innoveren we om je nog meer ondersteuning en inspiratie te bieden met onze kwaliteitsproducten. Nu we het nieuwe jaar met al zijn verrassingen tegemoet gaan, geven onze smakelijke conserven je de kans om vooruit te plannen en de vrijheid om te improviseren: net zo praktisch voor last-minute aperitiefjes en gehaaste maaltijden als voor creatief koken en menu's. Of je nu thuis bent, op kantoor, onderweg of op vakantie, voor alledaagse maaltijden of een groot feest, belle-iloise is er altijd om je te plezieren!
Het komende jaar wordt energiek en dynamisch, met een speels thema, een gezellige sfeer, veel gastronomische evenementen en een heleboel heerlijke nieuwe producten.
Laten we dus samen van 2024 een goed jaar maken en dat al uw beste wensen mogen uitkomen!
Caroline Hilliet Le Branchu
Voorzitter en CEO van la belle-iloise
Kleindochter van de oprichter