Lente 2024: Een voorproefje van de twist!

Het warme weer is terug en het is tijd om plezier te maken en vernieuwing de vrije loop te laten! Met de energie van de lente herleeft alle flora en fauna en wordt iedereen uitgenodigd om zichzelf opnieuw uit te vinden en te experimenteren met nieuwe mogelijkheden...
Goed nieuws: om het nieuwe seizoen in stijl in te luiden, heeft la belle-iloise een aantal verfrissende nieuwe producten bedacht die je uitnodigen om te jongleren met smaken en er een twist aan te geven!
Ontdek twee nieuwe sardinerecepten, onze nieuwe biologische houmous met Bretoens zeewier en onze D'ici et d'ailleurs rond-de-wereld-box om te reizen in een hap: 4 lenteklompjes om meteen uit te proberen!
Ontsnap naar de citrustuin

Sardientjes met groene peper en kumquat
In dit recept wordt de pittige smaak van de kumquat, ook wel 'gouden sinaasappel' genoemd, gecombineerd met de frisheid van de groene peper. In combinatie met druivenpitolie, van nature rijk aan vitamine E en polyfenolen (antioxidantmoleculen), versterken ze de smaak en authentieke voordelen van sardines! #sardinesgroenepeperkumquat


Reis onder een gouden zon

Sardientjes met Batak bessen en kurkuma
De geurige warmte van kurkuma, een antioxidant als superkruid, wordt gecombineerd met de citroenachtige, bloemige noten van Batakbessen, een zeldzame peper die in het wild wordt geplukt op het eiland Sumatra. In combinatie met onze koolzaadolie, gewonnen in Frankrijk, voegen ze een exotisch tintje toe aan de gejodeerde smaak van onze sardines! #sardinesbatakcurcuma


Regaal van kikkererwten en koninklijke kombu

Biologische hummus met Bretons zeewier
Dit heerlijke biologische en plantaardige recept is nog lekkerder dan een klassieke hummus en biedt de verrassing van een lekkere geplette Franse kikkererwt bezaaid met kombu royal, een bruin zeewier dat door onze producent-partner wordt geteeld in een Natura 2000-zone aan de zuidkust van Finistère.
De smeltende textuur onthult een heerlijke jodiumhoudende smaak, versterkt door de geroosterde noten van sesamolie! Een vleugje citroensap en een vleugje gember zorgen voor een frisse en citroenachtige toets. #houmousbioalgues


Ode aan reizen

Le Coffret D’ici et d’ailleurs
Zin om te reizen? Dan zul je dol zijn op deze kleurrijke, prachtig geïllustreerde box: met zijn 8 recepten met smaken van dichtbij en ver weg, is hij klaar om je mee te nemen naar exotische landen en je daarbij te verrukken. Oosterse smaken, Indiase inspiraties, eilandzoetigheden... onze vis is op smaak gebracht met zeldzame en verfijnde specerijen om je een voorproefje van de ontsnapping te geven, in slechts één hap!
Het mooie metalen doosje in zachte, heldere kleuren, gemaakt in Frankrijk, kan voor duizend doeleinden worden hergebruikt, bijvoorbeeld om kruiden of souvenirs van je reizen in te bewaren... #coffretdicietdailleurs
