Arvoricaanse paletten met Bretons zeewier


Alle ingrediënten
1 blik (380g) Arvorig la belle-iloise soep
3 eiwitten
4 grote eetlepels gedehydrateerde aardappelpuree (60 g)
2 snufjes zout
1 draai van de pepermolen
4 kleine handjes sla
4 cocktailtomaten
½ rode ui
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Schud het blik goed en giet het in een kom.
-
Stap 2Voeg de eiwitten, 1 snufje zout en de gedehydrateerde aardappelpureevlokken toe.
-
Stap 3Klop onmiddellijk samen en laat 10 minuten staan.
-
Stap 4Pel de ui en snijd in dunne reepjes.
-
Stap 5Was de tomaten en snijd ze in plakjes.
-
Stap 6Kleed de salade aan en verdeel over de borden. Schik de ui en tomaten erop.
-
Stap 7Verhit een koekenpan met een beetje olie.
-
Stap 8Leg er 16 kleine pakketjes op, druk ze een beetje plat en bak ze een paar minuten aan de ene kant en dan aan de andere kant.
-
Stap 9Leg ze na het koken op absorberend papier.
-
Stap 10Schep voor het opdienen op de saladeborden en garneer met takjes bieslook.