Arvoricaanse paletten met Bretons zeewier

4 mensen
10 min voorbereiding
10 min koken

Alle ingrediënten

  • 1 blik (380g) Arvorig la belle-iloise soep

  • 3 eiwitten

  • 4 grote eetlepels gedehydrateerde aardappelpuree (60 g)

  • 2 snufjes zout

  • 1 draai van de pepermolen

  • 4 kleine handjes sla

  • 4 cocktailtomaten

  • ½ rode ui

  • Een paar takjes bieslook

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
10 min
  • Stap 1
    Schud het blik goed en giet het in een kom.
  • Stap 2
    Voeg de eiwitten, 1 snufje zout en de gedehydrateerde aardappelpureevlokken toe.
  • Stap 3
    Klop onmiddellijk samen en laat 10 minuten staan.
  • Stap 4
    Pel de ui en snijd in dunne reepjes.
  • Stap 5
    Was de tomaten en snijd ze in plakjes.
  • Stap 6
    Kleed de salade aan en verdeel over de borden. Schik de ui en tomaten erop.
  • Stap 7
    Verhit een koekenpan met een beetje olie.
  • Stap 8
    Leg er 16 kleine pakketjes op, druk ze een beetje plat en bak ze een paar minuten aan de ene kant en dan aan de andere kant.
  • Stap 9
    Leg ze na het koken op absorberend papier.
  • Stap 10
    Schep voor het opdienen op de saladeborden en garneer met takjes bieslook.
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.