Aubergines met Luzienne tonijnvlokken
Alle ingrediënten
2 x 160g blikken la belle-iloise tonijnvlokken, Luzienne stijl
3 aubergines
40 g verkruimelde feta
70 g kerstomaatjes
Basilicum
Olijfolie
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Was de aubergines, snijd ze in de lengte doormidden en kerf het vruchtvlees licht in met de punt van een mes.
-
Stap 2Besprenkel met olijfolie, leg op een bakplaat met de vleeskant naar beneden en bak 15 minuten in een op 220°C voorverwarmde oven.
-
Stap 3Snijd de cherrytomaatjes in plakjes en hak de basilicum fijn.
-
Stap 4Zodra de aubergines gaar en gekleurd zijn, haal je ze uit de oven en bedek je ze met de tonijnkruimels, kerstomaatjes, verkruimelde feta en basilicum.
-
Stap 5Voeg een drupje olijfolie toe en serveer warm of koud.
Om ze warm te eten: hol de binnenkant van de aubergines na het koken uit, meng met de rest van de ingrediënten, garneer de vliezen en zet nog een paar minuten in de oven.