Biologische Kiwi Appel Zeewierconfijt
Fris, heerlijk en boordevol vitaminen, hier is een origineel zoet en hartig product dat de voordelen van zeewier combineert met die van fruit. Kiwi's, appels, koninklijke kombu, een vleugje suiker en citroensap, allemaal biologisch geteeld: een origineel recept met eenvoudige ingrediënten om hun authentieke goede smaak te behouden! Ontdek alle gebruiksmogelijkheden: als aperitief, bij kaas en zelfs als tussendoortje...


Fris, heerlijk en boordevol vitaminen, hier is een origineel zoet en hartig product dat de voordelen van zeewier combineert met die van fruit. Kiwi's, appels, koninklijke kombu, een vleugje suiker en citroensap, allemaal biologisch geteeld: een origineel recept met eenvoudige ingrediënten om hun authentieke smaak te behouden!
Deze confit kan koud gedronken worden, als aperitief, bij kaas, als dessert of zelfs als tussendoortje of ontbijt. Met slechts 11% toegevoegde suiker en 84Kcal per 100g, het equivalent van fruityoghurt, is het een minder zoet en caloriearm alternatief voor traditionele jam, confituur of chutney. Praktisch, het is 2 jaar houdbaar op kamertemperatuur en eenmaal geopend 15 dagen in de koelkast!
Alle ingrediënten
2 potten biologische kiwi appel en zeewier confit
Hoe gebruik je het?
Als aperitief
Smeer verse kaas of boter op toast, voeg een lepel gekonfijte kiwi toe en geniet zoals het is, of voeg naar smaak een sardientje in zonnebloemolie, tonijn au naturel of reepjes rauwe, ingemaakte of gemarineerde groenten toe!
Op een kaasplateau
Ideaal voor bij kazen, leg de confit gewoon op het bord en nodig je gasten uit om zichzelf te helpen! Het past uitstekend bij schapenmelkkazen zoals Ossau-Iraty, verse geitenkaas, Beaufort of Comté...
Als dessert
Perfect om een originele draai te geven aan je fruitschalen, leg bijvoorbeeld een beetje confit op meloen of aardbeien... Voor zoetekauwen: strooi over een droge cake die van tevoren is verkruimeld, zoals een galette of palet breton, en top af met Chantilly crème!
Voor brunch, thee in de namiddag of ontbijt
Meng een flinke lepel confit door fromage frais of gewone yoghurt en giet het over een beetje granola of muesli!