Bisque van kreeft met krab en sinaasappelschil

Dit recept is ontworpen om de presentatie van onze kreeftenbisque bij speciale gelegenheden te perfectioneren en nodigt je uit om met krabvlees en sinaasappelschil een grote klassieker uit de Franse gastronomie te sublimeren... Een must!

recette la belle-iloise bisque de homard recette bisque de homard à l'orange
2 mensen
5 min voorbereiding
5 min koken

Alle ingrediënten

  • 1 1/2 blik (400 g) belle-iloise kreeftenbisque

  • 1 onbehandelde sinaasappel

  • 50 g krabvlees

Bisque de Homard Bisque de Homard
Een uitstekend recept dat zacht en delicaat is
€ 23,00
€ 23,00

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
10 min
Voorbereiding :
5 min
Koken :
5 min
  • Stap 1
    Verwarm de bisque in een steelpan
  • Stap 2
    Voeg een scheutje sinaasappelschil toe
  • Stap 3
    Laat niet langer dan 2 minuten sudderen en verwijder de schil
  • Stap 4
    Voeg het krabvlees toe en serveer
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Armoricaanse gratin
Warme gerechten
Bekijk het recept
Kreeft cappucci
Soepen
Bekijk het recept
Cassolette St Jacques Kreeft met kool
Warme gerechten
Bekijk het recept
Cockerel met bisquaisesaus en geplette kastanjes
Warme gerechten
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.