Boekweit taart met kruimels


Alle ingrediënten
2 x 80g blikken belle-iloise crumble
2 boekweitpannenkoeken
2 eieren
100 g room
300 g uien
2 lepels olie
2 snufjes zout
Optioneel: 30 g geraspte kaas
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Bak de gesnipperde uien.
-
Stap 2Verwarm de oven voor op 210°C.
-
Stap 3Olie de taartvorm in.
-
Stap 4Leg 2 boekweitpannenkoeken in de bodem.
-
Stap 5Meng in een kom de twee blikken kruimels, eieren, room en kruiden. Voeg vervolgens de gekookte uien toe.
-
Stap 6Giet het mengsel in de taartvorm en bestrooi met de kaas.
-
Stap 7Bak 25 minuten en serveer warm
Met een metalen taartvorm krijg je een krokantere bodem.
Je kunt alle verkruimelde belle-iloise gebruiken die je lekker vindt.
Je kunt de uien vervangen door prei.
Deze taart kan ook worden geserveerd als aperitief of voorgerecht.