Boekweitpannenkoekjes met koolvisrillettes en Sichuan-bessen

Dit recept zit vol poëzie en finesse en biedt subtiele amuses met delicaat geurende noten!

3/4 mensen
15 min voorbereiding
Geen koken

Alle ingrediënten

  • 1 blik (60 g) la belle-iloise Rillettes van koolvis met Sichuan-bessen

  • 1 kleine gekookte biet

  • 1 blik gedroogde boekweitpannenkoeken

  • Een paar gedroogde bloemen van Albert Menés

  • Boekweitzaden

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
15 min
Voorbereiding :
15 min
Koken :
Geen
  • Stap 1
    Snijd de gekookte biet in kleine plakjes en leg er een op elk stuk gedroogde boekweitflapjes.
  • Stap 2
    Leg er een klein beetje koolvis rillettes op, gevolgd door de gedroogde bloemen.
  • Stap 3
    Werk af met wat boekweitzaadjes.
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.