Courgettes gevuld met aardappelpuree en tonijn

recette courgettes farcies à l'écrasé de pommes de terre la belle-iloise courgettes farcies à l'écrasé de pommes de terre
4 mensen
10 min voorbereiding
30 min koken

Alle ingrediënten

  • 2 potjes aardappelpuree met Tonijn

  • 4 ronde courgettes

  • Geraspte Gruyère

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
40 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
30 min
  • Stap 1
    Verwarm de oven voor op 210°C
  • Stap 2
    Was de courgettes en snijd de kapjes eraf. Schep het vruchtvlees eruit met een lepel
  • Stap 3
    Plaats de courgettes ongeveer 10 minuten in de oven
  • Stap 4
    Haal uit de oven en werk af met de tonijnpuree
  • Stap 5
    Strooi de geraspte Gruyère over de courgettes
  • Stap 6
    Plaats ongeveer 20 minuten in de oven
  • Stap 7
    Serveer warm
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Groentencrumble met zeewier en kerrie
Vegetarisch
Bekijk het recept
Indie Veggie salade met gegrilde tofu en sesamzaadjes
Gevulde groenten met tonijn
Aperitief
Bekijk het recept
Menton versheid in tomaten
Ingangen
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.