Courgettesalade met Makreelkruimel

recette salade de courgettes, maquereau aux herbes et citron de menton recette salade de courgettes à émietté de maquereaux la belle-iloise
4 mensen
10 min voorbereiding
Geen koken

Alle ingrediënten

  • 2 blikjes van 160 g la belle-iloise Menton Makreelschilfers met Kruiden en Citroen

  • 300 g groene courgettes

  • 300 g gele courgettes

  • 25 g geroosterde pijnboompitten

  • Het sap van een citroen

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
10 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
Geen
  • Stap 1
    Spoel de courgettes en snijd ze in dunne plakjes met een mandoline
  • Stap 2
    Leg in een schaal en besprenkel met citroensap, zout en peper. Laat 1 uur marineren
  • Stap 3
    Giet af en schik op borden, voeg dan de verkruimelde makreel en geroosterde pijnboompitten toe
  • Stap 4
    Koel serveren!
Tip van de chef

Voeg voor een extra traktatie een paar gehakte korianderblaadjes en geplette roze bessen toe voor het opdienen. Maak kleinere porties voor een licht, fris voorgerecht.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.