Croque van Tonijn en champignons


Alle ingrediënten
1 blikje van 207 g Natuurlijke Tonijn la belle-iloise
8 sneetjes klassiek sandwichbrood
2 paddenstoelen
50 g geraspte Emmentaler
120 gram slagroom
1 theelepel bloem of aardappelzetmeel
4 snufjes zout
4 snufjes gemalen peper
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Giet de tonijn af en bewaar het sap. Doe het tonijnsap in een pan met de room, zout, peper en aardappelzetmeel
-
Stap 2Kook gedurende 2 minuten terwijl u roert
-
Stap 3Voeg 40 g kaas toe en meng
-
Stap 4Verkruimel de tonijn met een vork en snijd de champignons in dunne plakjes
-
Stap 5Leg 4 sneetjes sandwichbrood op een bord en verdeel op elk sneetje een beetje saus, tonijn, champignons en nog wat saus
-
Stap 6Bak in een hete oven therm 8 (230˚c) gedurende 8 tot 10 minuten
-
Stap 7Serveer warm met een groene salade
- Gebruik voor extra knapperigheid een licht geoliede metalen bakplaat met antiaanbaklaag.
- Je kunt de champignons vervangen door plakjes tomaat.