Croque van Tonijn en champignons

4 mensen
10 min voorbereiding
8 à 10 min koken

Alle ingrediënten

  • 1 blikje van 207 g Natuurlijke Tonijn la belle-iloise

  • 8 sneetjes klassiek sandwichbrood

  • 2 paddenstoelen

  • 50 g geraspte Emmentaler

  • 120 gram slagroom

  • 1 theelepel bloem of aardappelzetmeel

  • 4 snufjes zout

  • 4 snufjes gemalen peper

  • Optioneel: bieslook of verse kruiden

Thon blanc germon au naturel (sans huile) Thon blanc germon au naturel (sans huile)
Een authentieke smaak en een onvergelijkbare smeltende textuur, zonder olie!
€ 21,05
€ 21,05

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
8 à 10 min
  • Stap 1
    Giet de tonijn af en bewaar het sap. Doe het tonijnsap in een pan met de room, zout, peper en aardappelzetmeel
  • Stap 2
    Kook gedurende 2 minuten terwijl u roert
  • Stap 3
    Voeg 40 g kaas toe en meng
  • Stap 4
    Verkruimel de tonijn met een vork en snijd de champignons in dunne plakjes
  • Stap 5
    Leg 4 sneetjes sandwichbrood op een bord en verdeel op elk sneetje een beetje saus, tonijn, champignons en nog wat saus
  • Stap 6
    Bak in een hete oven therm 8 (230˚c) gedurende 8 tot 10 minuten
  • Stap 7
    Serveer warm met een groene salade
Tip van de chef
  • Gebruik voor extra knapperigheid een licht geoliede metalen bakplaat met antiaanbaklaag.
  • Je kunt de champignons vervangen door plakjes tomaat.
Andere recepten

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Tonijn croquetas
Ingangen
Bekijk het recept
Tonijn Chips
Aperitief
Bekijk het recept
Makreelkroketten
Ingangen
Bekijk het recept
Bruschetta van tomaat en sardine
Ingangen
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.