Groentencrumble met zeewier en kerrie

Probeer eens een hartige versie van deze crumble met onze Petit Plat - Indie Veggie... Dit vegetarische recept met zee- en Indiase smaken zal je gasten verrassen en hen meenemen naar verre landen!

4 mensen
10 min voorbereiding
15 min koken

Alle ingrediënten

  • 2 potten Indie Veggie la belle-iloise van 300 g

  • 70 g boter

  • 30 g paneermeel

  • 50 g bloem

  • 30 g geschaafde amandelen

  • Een paar gemalen amandelen

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
35 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
15 min
  • Stap 1
    Plet de geschaafde amandelen en meng met de bloem en het paneermeel.
  • Stap 2
    Voeg de boter, in stukjes zacht geworden, toe en verfijn tot een grof zand.
  • Stap 3
    Schep het Indie-groentemengsel in een schaal en bestrooi met het zanddeeg.
  • Stap 4
    Doe er wat gemalen amandelen bovenop.
  • Stap 5
    Bak 15 minuten op 180°C.
  • Stap 6
    Serveer warm.
Tip van de chef

Je kunt de crumble vervangen door verkruimelde crackers.

D'autres idées

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Gegrilde broccoli met zeewier en pindatartaar
Arvoricaanse paletten met Bretons zeewier
Vegetarisch
Bekijk het recept
Italiaanse pasta met tartaar van zeewier
Vegetarisch
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.