HOT FISH Sardines Empanadas

Om deze smakelijke wentelteefjes in Latijns-Amerikaanse stijl te maken, heb je alleen een zanddeeg, sardientjes van HOT FISH, een rode ui, fromage frais, een eierdooier en gehakte peterselie nodig. Het duurt 15 minuten om te bereiden en 30 minuten om te koken voor het opdienen!

recette empanadas aux sardines piment habanero recette empanadas aux sardines pimentées la belle-iloise
4 mensen
15 min voorbereiding
30 min koken

Tous les ingrédients

  • 1 blik van 115g la belle-Iloise HOT FISH Sardines

  • 50 g fromage frais

  • 1 rode ui

  • 1 eetlepel gehakte peterselie

  • 1 rol korstdeeg

  • 1 eierdooier

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
45 min
Voorbereiding :
15 min
Koken :
30 min
  • Stap 1
    Pel en snipper de ui en fruit een paar minuten in een licht ingeoliede pan
  • Stap 2
    Verkruimel de sardientjes en doe ze in een kom met de saus, fromage frais, uien en gehakte peterselie. Meng goed en zet apart
  • Stap 3
    Verwarm de oven voor op 180°C
  • Stap 4
    Snijd cirkels van 8-10 cm uit het zanddeeg en bedek elke cirkel met een eetlepel van het sardinemengsel
  • Stap 5
    Maak de randen van het deeg vochtig en sluit elke cirkel met je vingertoppen tot een halve cirkel
  • Stap 6
    Leg de halve cirkels op een bakplaat en bak ze bruin met de eidooier
  • Stap 7
    Bak 25 tot 30 minuten, tot het deeg goudbruin is
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

HOT FISH Sardines Taco's
Warme gerechten
Bekijk het recept
Oosterse sardineslippers
Ingangen
Bekijk het recept
Wrap van Makreel met Paradijszaadjes
Ingangen
Bekijk het recept
Samoussas van sardines met kurkuma en Batak bessen
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.