Fusilli salade met Makreel

recette la belle-iloise de fusillis au maquereau recette de fusillis au maquereau
4 mensen
15 min voorbereiding
7 min koken

Alle ingrediënten

  • 1 blik van 160 g van Escartefigue la belle-iloise Makreelvlokken

  • 40 g 3-kleurige gedraaide pasta

  • 1/4 rode ui (ongeveer 25 g)

  • 1 tomaat

  • 40 g Feta in olie, in blokjes gesneden

  • 1 klein handje rucolablaadjes

  • Zout

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
15 min
Koken :
7 min
  • Stap 1
    Kook de pasta in gezouten water gedurende de aangegeven tijd, giet af en spoel af in koud water
  • Stap 2
    Laat goed uitlekken en afkoelen
  • Stap 3
    Doe in een slakom de makreel met de olie, de tomaten in 2 en dan in plakjes gesneden, de ui in dunne reepjes gesneden en meng
  • Stap 4
    Voeg de pasta en de in kleinere stukjes gesneden blokjes feta toe
  • Stap 5
    Meng en koel voor het opdienen. Voeg de slabladeren toe
Tip van de chef

Versier met een paar zwarte olijven in Griekse stijl.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Armorique makreelsalade
Salades
Bekijk het recept
Venkelpannetje met Escartefigue
Warme gerechten
Bekijk het recept
Gegrilde perziksalade met verkruimelde Tonijn smaak van de garrigue
Italiaanse pasta met tartaar van zeewier
Vegetarisch
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.