Fusilli salade met Makreel


Alle ingrediënten
1 blik van 160 g van Escartefigue la belle-iloise Makreelvlokken
40 g 3-kleurige gedraaide pasta
1/4 rode ui (ongeveer 25 g)
1 tomaat
40 g Feta in olie, in blokjes gesneden
1 klein handje rucolablaadjes
Zout
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Kook de pasta in gezouten water gedurende de aangegeven tijd, giet af en spoel af in koud water
-
Stap 2Laat goed uitlekken en afkoelen
-
Stap 3Doe in een slakom de makreel met de olie, de tomaten in 2 en dan in plakjes gesneden, de ui in dunne reepjes gesneden en meng
-
Stap 4Voeg de pasta en de in kleinere stukjes gesneden blokjes feta toe
-
Stap 5Meng en koel voor het opdienen. Voeg de slabladeren toe
Versier met een paar zwarte olijven in Griekse stijl.