Pomelo van de visser


2
mensen
20 min
voorbereiding
Aucune
koken
Alle ingrediënten
1 blikje van 207 g la belle-iloise Tonijn au naturel
1 pomelo
30 g kooktarwe
30 g maïs
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel gehakte peterselie
In de keuken aan de slag!
Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
20 min
Koken :
Geen
-
Stap 1Tarwe koken
-
Stap 2Schil de uitgelekte tonijn met een vork in een slakom
-
Stap 3Snijd de grapefruit bij de evenaar doormidden en schep de schil er voorzichtig uit zonder hem door te prikken
-
Stap 4Snijd de pulp in kleine vierkantjes en voeg de mayonaise, olijfolie, maïs en peterselie toe
-
Stap 5Vul de uitgeholde pomelo met het mengsel en zet apart in de koelkast
-
Stap 6Garneer met een takje peterselie en serveer gekoeld