Pomelo van de visser

2 mensen
20 min voorbereiding
Aucune koken

Alle ingrediënten

  • 1 blikje van 207 g la belle-iloise Tonijn au naturel

  • 1 pomelo

  • 30 g kooktarwe

  • 30 g maïs

  • 1 eetlepel mayonaise

  • 1 eetlepel olijfolie

  • 1 theelepel gehakte peterselie

Thon blanc germon au naturel (sans huile) Thon blanc germon au naturel (sans huile)
Een authentieke smaak en een onvergelijkbare smeltende textuur, zonder olie!
€ 21,05
€ 21,05

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
20 min
Koken :
Geen
  • Stap 1
    Tarwe koken
  • Stap 2
    Schil de uitgelekte tonijn met een vork in een slakom
  • Stap 3
    Snijd de grapefruit bij de evenaar doormidden en schep de schil er voorzichtig uit zonder hem door te prikken
  • Stap 4
    Snijd de pulp in kleine vierkantjes en voeg de mayonaise, olijfolie, maïs en peterselie toe
  • Stap 5
    Vul de uitgeholde pomelo met het mengsel en zet apart in de koelkast
  • Stap 6
    Garneer met een takje peterselie en serveer gekoeld
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Piemontese Tonijnsalade
Salades
Bekijk het recept
Sardijnse mimosa-eieren
Ingangen
Bekijk het recept
Salade met de smaken van de Garrigue
Salades
Bekijk het recept
Menton versheid in tomaten
Ingangen
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.