Groentencrumble met zeewier en kerrie
Probeer eens een hartige versie van deze crumble met onze Petit Plat - Indie Veggie... Dit vegetarische recept met zee- en Indiase smaken zal je gasten verrassen en hen meenemen naar verre landen!


Alle ingrediënten
2 potten Indie Veggie la belle-iloise van 300 g
70 g boter
30 g paneermeel
50 g bloem
30 g geschaafde amandelen
Een paar gemalen amandelen
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Plet de geschaafde amandelen en meng met de bloem en het paneermeel.
-
Stap 2Voeg de boter, in stukjes zacht geworden, toe en verfijn tot een grof zand.
-
Stap 3Schep het Indie-groentemengsel in een schaal en bestrooi met het zanddeeg.
-
Stap 4Doe er wat gemalen amandelen bovenop.
-
Stap 5Bak 15 minuten op 180°C.
-
Stap 6Serveer warm.
Je kunt de crumble vervangen door verkruimelde crackers.