Lasagne basquaise

2 mensen
10 min voorbereiding
25 min koken

Alle ingrediënten

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
35 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
25 min
  • Stap 1
    Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Stap 2
    Meng de béchamelsaus met de inhoud van het soepblik.
  • Stap 3
    Doe een beetje van het mengsel op de bodem van een kleine lasagneschotel, wissel dan een laag lasagneblad en een laag mengsel af en eindig met een laag mengsel bestrooid met geraspte kaas.
  • Stap 4
    Bak 25 minuten op 200°C.
  • Stap 5
    Serveer warm met een groene salade.
Tip van de chef

Voor een hartiger gerecht voeg je 1/2 blikje La Belle-iloise tonijn au naturel toe, verkruimeld in de saus. Je kunt de béchamelsaus ook vervangen door dunne plakjes mozzarella kaas, gelijkmatig verdeeld over het gerecht.

Om te zien of de lasagne gaar is, prik je er met een mes in.

De lasagnepasta moet smelten, zodat het mes er gemakkelijk in gaat.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.