Lasagne basquaise


Alle ingrediënten
1 blik (380 g) belle-iloise tonijnsoep op Baskische wijze
6 lasagnevellen
200 g béchamelsaus
15 g geraspte kaas
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Stap 2Meng de béchamelsaus met de inhoud van het soepblik.
-
Stap 3Doe een beetje van het mengsel op de bodem van een kleine lasagneschotel, wissel dan een laag lasagneblad en een laag mengsel af en eindig met een laag mengsel bestrooid met geraspte kaas.
-
Stap 4Bak 25 minuten op 200°C.
-
Stap 5Serveer warm met een groene salade.
Voor een hartiger gerecht voeg je 1/2 blikje La Belle-iloise tonijn au naturel toe, verkruimeld in de saus. Je kunt de béchamelsaus ook vervangen door dunne plakjes mozzarella kaas, gelijkmatig verdeeld over het gerecht.
Om te zien of de lasagne gaar is, prik je er met een mes in.
De lasagnepasta moet smelten, zodat het mes er gemakkelijk in gaat.