Gevulde groenten met tonijn


Alle ingrediënten
1 blik (80g) la belle-iloise Luzienne tonijnvlokken
1 blik (80g) la belle-iloise Zanzibar tonijnvlokken
1 blik (80g) la belle-iloise Marie-Galante tonijnvlokken
115 g fromage frais
6 cocktailtomaten
3 kleine vastkokende aardappelen
1 courgette
6 grote champignons
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Kook de aardappelen in de schil, snijd ze in de lengte doormidden en schep het binnenste eruit.
-
Stap 2Kook de champignons, zonder steel, ongeveer 5 minuten in gezouten water met een scheutje azijn
-
Stap 3Snijd de courgettes in plakken van 2 cm, kook ze 7 minuten in gezouten water en schep de binnenkant eruit
-
Stap 4Verwijder het klokhuis uit de tomaten
-
Stap 5Beleg elke groente met 1 theelepel kaas
-
Stap 6Top met een flinke theelepel kruimeldeeg
-
Stap 7Doe voor tomaten de kapjes er weer op
-
Stap 8Schik de groenten in een ingeoliede schaal
-
Stap 9Bak 10 tot 15 minuten in een hete oven op 210°C (th.7)
-
Stap 10Onmiddellijk serveren
Emietté à la Luzienne voor de tomaten en courgettes.
Emietté Zanzibar voor de champignons en courgettes.
Emietté Marie-Galante voor de aardappelen.