Makreel kerrie en amandel toastines
Onze Makreelfilets met kerrie en amandelen zijn ook heerlijk op toast! Leg ze gewoon op sneetjes brood belegd met fromage frais, voeg een paar amandelschilfers toe en bak ze 10 minuten in de oven op 220°C.


Alle ingrediënten
2 blikjes van 112,5g la belle-iloise Makreelfilets Kerrie en Amandelen
6 sneetjes brood
6 theelepels fromage frais (40g)
20g geschaafde amandelen
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Besmeer sneetjes brood met fromage frais
-
Stap 2Pureer de makreel met de saus in een slakom heel grof met een vork en verdeel over het brood. Beleg elk sneetje brood met 3 snufjes amandelschilfers
-
Stap 3Zet 10 minuten in een hete oven, gasstand 7 (220°C)
Serveer met een gemengde salade.
Maak als aperitief kleine toastjes op sneetjes stokbrood.