Makreel voorgerechten


Alle ingrediënten
1 blik (176g) la belle-iloise Makreelfilets in witte Wijn en Kruiden
30 g kwark
1 kleine wortel (50 g)
1/3 komkommer (80 g)
Half sap van roze grapefruit
4 snufjes zout
4 snufjes gemalen komijn
1 Granny Smith appel
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Schil de wortelen en snijd ze in stukjes van 2-3 mm
-
Stap 2Was vervolgens de komkommer, verwijder de zaadjes en snijd in stukjes van 2-3 mm
-
Stap 3Meng met de fromage blanc, zout en komijn
-
Stap 4Laat de makreel uitlekken en houd de helft van het sap apart. Schil de makreel vervolgens grof met een vork
-
Stap 5Was en snijd de appel (zonder te schillen) in kleine blokjes van 5 mm
-
Stap 6Doe in een kom met het grapefruitsap en het makreelsap
-
Stap 7Neem 6 kleine glaasjes en doe 2 theelepels appel op de bodem (bedek met sap), voeg dan 2 volle theelepels makreel en 2 theelepels groentemengsel toe
-
Stap 8Versier de bovenkant naar eigen fantasie met kruiden naar keuze
-
Stap 9Zet 30 minuten tot 1 uur in de koelkast voor het opdienen