Armorique Makreelsalade


Alle ingrediënten
2 blikjes van 80g la belle-iloise Coeur d'Argoat Makreelvlokken
12 kerstomaatjes
1 advocaat
1 gepofte aardappel in de schil
8 ronde radijzen
4 handenvol veldsla
1 handvol spinaziebladeren
Sap van een halve citroen
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Aardappelen koken in de schil
-
Stap 2Snijd de avocado doormidden. Schep het vruchtvlees er met een eetlepel in één blok uit, snijd het vervolgens kruislings in dunne reepjes en besprenkel met het citroensap
-
Stap 3Schil de aardappel en snijd hem in halve plakjes
-
Stap 4Snijd de radijsjes in plakjes en de tomaten in vieren
-
Stap 5Schik de veldsla en spinazieblaadjes, aardappelen en radijsjes op de borden
-
Stap 6Leg op elk bord een half blikje Coeur d'Argoat makreelcrumble. Werk af met de kerstomaatjes
Voeg voor extra smaak een drupje walnootolie en een scheutje appelazijn toe.