Matrozen Gratin


Alle ingrediënten
1 blik van 400g la belle-iloise Cotriade
500g middelgrote vastkokende Charlotte- of Belle de Fontenay-aardappelen
70g geraspte Gruyère kaas
100g verse room
1 ui
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Verwarm je oven voor op 150°C (th.5)
-
Stap 2Schil de aardappelen en snijd ze in dunne reepjes
-
Stap 3Meng de cotriade en crème fraîche in een grote kom en voeg dan de helft van de geraspte Gruyère en de fijngesneden ui toe
-
Stap 4Voeg zout en peper naar smaak toe en meng goed
-
Stap 5Giet het mengsel in een gratinschotel en bestrooi met de overgebleven geraspte Gruyère
-
Stap 6Zet 1 tot 2 uur in de oven
Serveer warm met vis.
Als je voor het koken een blikje La Belle-iloise tonijn au naturel met zijn sap toevoegt, heb je een compleet gerecht dat je kunt begeleiden met een groene salade.