Matrozen Gratin

recette gratin du marin à la cotriade recette gratin du marin la belle-iloise
2 mensen
20 min voorbereiding
2h koken

Alle ingrediënten

  • 1 blik van 400g la belle-iloise Cotriade

  • 500g middelgrote vastkokende Charlotte- of Belle de Fontenay-aardappelen

  • 70g geraspte Gruyère kaas

  • 100g verse room

  • 1 ui

Cotriade de Poissons Cotriade de Poissons
Een traditionele soep ter ere van Bretonse vissers
€ 17,50
€ 17,50

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
2h20
Voorbereiding :
20 min
Koken :
2h
  • Stap 1
    Verwarm je oven voor op 150°C (th.5)
  • Stap 2
    Schil de aardappelen en snijd ze in dunne reepjes
  • Stap 3
    Meng de cotriade en crème fraîche in een grote kom en voeg dan de helft van de geraspte Gruyère en de fijngesneden ui toe
  • Stap 4
    Voeg zout en peper naar smaak toe en meng goed
  • Stap 5
    Giet het mengsel in een gratinschotel en bestrooi met de overgebleven geraspte Gruyère
  • Stap 6
    Zet 1 tot 2 uur in de oven
Tip van de chef

Serveer warm met vis.

Als je voor het koken een blikje La Belle-iloise tonijn au naturel met zijn sap toevoegt, heb je een compleet gerecht dat je kunt begeleiden met een groene salade.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Armoricaanse gratin
Warme gerechten
Bekijk het recept
Ouderwetse aardappelpuree en boekweit sardientjes
Warme gerechten
Bekijk het recept
la belle-iloise Tonijntagine
Warme gerechten
Bekijk het recept
Gegratineerde Tonijn en aardpeer
Warme gerechten
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.