Menton versheid in tomaten

6 mensen
10 min voorbereiding
10 tot 12 min koken

Alle ingrediënten

  • 2 blikjes van 80g la belle-iloise Menton Lemon Makreelvlokken

  • 2 wortelen (ongeveer 150g)

  • 6 grote tomaten

  • 60 g quinoa

  • 1/2 sap van een kleine citroen (uit Menton, nog beter!)

  • Een paar takjes bieslook

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
10 tot 12 min
  • Stap 1
    Kook de quinoa 10 tot 12 minuten in gezouten water. Giet dan af en ververs onder koud water
  • Stap 2
    Meng de goed uitgelekte quinoa met de geraspte wortelen, gehakte bieslook en citroensap in een kom
  • Stap 3
    Voeg de verkruimelde makreel toe en meng voorzichtig
  • Stap 4
    Snijd de tomaten in 2 en ontpit ze
  • Stap 5
    Vul de tomaten met het mengsel en zet minstens 30 minuten in de koelkast
  • Stap 6
    Garneer voor het opdienen met een paar sprietjes bieslook en schijfjes citroen
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.