Menton versheid in tomaten


6
mensen
10 min
voorbereiding
10 tot 12 min
koken
Alle ingrediënten
2 blikjes van 80g la belle-iloise Menton Lemon Makreelvlokken
2 wortelen (ongeveer 150g)
6 grote tomaten
60 g quinoa
1/2 sap van een kleine citroen (uit Menton, nog beter!)
Een paar takjes bieslook
In de keuken aan de slag!
Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
10 tot 12 min
-
Stap 1Kook de quinoa 10 tot 12 minuten in gezouten water. Giet dan af en ververs onder koud water
-
Stap 2Meng de goed uitgelekte quinoa met de geraspte wortelen, gehakte bieslook en citroensap in een kom
-
Stap 3Voeg de verkruimelde makreel toe en meng voorzichtig
-
Stap 4Snijd de tomaten in 2 en ontpit ze
-
Stap 5Vul de tomaten met het mengsel en zet minstens 30 minuten in de koelkast
-
Stap 6Garneer voor het opdienen met een paar sprietjes bieslook en schijfjes citroen