Mini bladerdeeggebakjes met beleg om warm van te genieten

Maak heerlijke zelfgemaakte hapjes met onze Warme Spreads: alles wat je nodig hebt is wat bladerdeeg, een beetje kaas en een oven en in slechts 20 minuten heb je smakelijke hapjes om te delen als onderdeel van een gastronomisch aperitief!

4 mensen
10 min voorbereiding
10 à 12 min koken

Alle ingrediënten

  • 1 glas van 95g Spread Mosselen in Kerriesaus warm serveren la belle-iloise

  • 1 glas van 95g Spread Zalm en jonge preischeuten warm serveren

  • 2 rollen bladerdeeg

  • Om te versieren: feta en Emmentaler kaas

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
10 tot 12 min
  • Stap 1
    Snijd 32 rondjes uit het bladerdeeg met een koekjessnijder met een diameter van 5 cm en leg ze op een bakplaat
  • Stap 2
    Leg 1 theelepel smeerpasta in het midden van elk rondje, gevolgd door een klein stukje kaas
  • Stap 3
    Leg 1 theelepel van de spread in het midden van elke cirkel. Bak 10 tot 12 minuten in een hete oven (210˚c), tot je een mooie kleur krijgt
Tip van de chef
  • Snijd zonder koekjessnijder rond een rond accessoire (kopje) of maak rechthoeken.
  • Je kunt elke warme belle-iloise spread gebruiken die je lekker vindt.
  • Als je individuele vormpjes gebruikt, krijg je een nog beter resultaat.
Overige inkomsten

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Verkruimeld bladerdeeg als aperitief
Aperitief
Bekijk het recept
Boekweitbroodjes met smeersels
Aperitief
Bekijk het recept
Vriendenzon met tonijncrumble
Aperitief
Bekijk het recept
Makreel kerrie en amandel toastines
Ingangen
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.