Mini bladerdeeggebakjes met beleg om warm van te genieten
Maak heerlijke zelfgemaakte hapjes met onze Warme Spreads: alles wat je nodig hebt is wat bladerdeeg, een beetje kaas en een oven en in slechts 20 minuten heb je smakelijke hapjes om te delen als onderdeel van een gastronomisch aperitief!


Alle ingrediënten
1 glas van 95g Spread Mosselen in Kerriesaus warm serveren la belle-iloise
1 glas van 95g Spread Zalm en jonge preischeuten warm serveren
2 rollen bladerdeeg
Om te versieren: feta en Emmentaler kaas
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Snijd 32 rondjes uit het bladerdeeg met een koekjessnijder met een diameter van 5 cm en leg ze op een bakplaat
-
Stap 2Leg 1 theelepel smeerpasta in het midden van elk rondje, gevolgd door een klein stukje kaas
-
Stap 3Leg 1 theelepel van de spread in het midden van elke cirkel. Bak 10 tot 12 minuten in een hete oven (210˚c), tot je een mooie kleur krijgt
- Snijd zonder koekjessnijder rond een rond accessoire (kopje) of maak rechthoeken.
- Je kunt elke warme belle-iloise spread gebruiken die je lekker vindt.
- Als je individuele vormpjes gebruikt, krijg je een nog beter resultaat.