Monden vol verkruimelde makreel met kruiden en citroen uit Menton

Maak elegante amuses in Rivièra-stijl met dit recept vol zuiderse frisheid en een boeket van zonnige smaken...

8/10 mensen
15 min voorbereiding
Geen koken

Alle ingrediënten

  • 1 blik (160 g) la belle-iloise makreelvlokken met kruiden en citroen

  • Mini-crackers

  • 1 pot de fromage frais

  • ½ gekonfijte citroen

  • Enkele takjes basilicum en bieslook

  • 5 bessenmix

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
15 min
Voorbereiding :
15 min
Koken :
Geen
  • Stap 1
    5-bessenmixSnijd de ½ geconserveerde citroen in kleine stukjes en hak de basilicum en bieslook fijn.
  • Stap 2
    Meng alle ingrediënten door elkaar, voeg de verkruimelde makreel toe en roer dan voorzichtig de fromage frais en het 5-bessenmengsel erdoor.
  • Stap 3
    Verdeel het mengsel over minicrackers en serveer.
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Courgette terrine met Menton crumble
Ingangen
Bekijk het recept
Menton versheid in tomaten
Ingangen
Bekijk het recept
Menton versheid in glaasjes
Salades
Bekijk het recept
Courgettesalade met Makreelkruimel
Salades
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.