Nantes Sardientjes en papillote


4
mensen
15 min
voorbereiding
20-30 min
koken
Alle ingrediënten
3 blikjes van 115g la bellle-iloise Sardines à la Nantaise
600g vastkokende Charlotte-aardappelen
300g julienne groenten: wortelen, courgettes, knolselderij, prei, rapen, enz.
Zout en peper
In de keuken aan de slag
Totale tijd :
45 min
Voorbereiding :
15 min
Koken :
20-30 min
-
Stap 1Was de groenten en snijd ze in julienne reepjes voordat je ze in een kom mengt en op smaak brengt
-
Stap 2Dompel de blikjes sardines in heet water voordat je ze opent om de vis eruit te halen zonder ze te breken
-
Stap 3Snijd 4 vierkanten van 30 cm aluminiumfolie
-
Stap 4Verdeel op elk blad het groentemengsel, 3 sardientjes en een beetje saus
-
Stap 5Sluit de papillotten en plaats ze 20 tot 30 minuten in een zeer hete oven