Papillotten van sardines met tapenade

In een handomdraai maak je heerlijke papillotten met de smaken van de Provence en geniet je van een heerlijk gerecht met vakantiesmaak... Combineer onze sardientjes met tapenade gewoon met goede tomaten, zoete ui en een vleugje kruiden voor een aromatische bouffée en een smakelijke, gezonde maaltijd!

2 mensen
10 min voorbereiding
15 min koken

Alle ingrediënten

  • 1 blikje van 115 g la belle-iloise Sardines met Tapenade

  • 200 g tomatenvruchtvlees

  • ½ zoete ui

  • 1 snufje Provençaalse kruiden

  • Sel et poivre

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
25 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
15 min
  • Stap 1
    Verwarm de oven voor op 220°C (gasstand 7/8)
  • Stap 2
    Snijd de tomaten in plakjes en de ui in dunne reepjes
  • Stap 3
    Snijd twee vierkanten van 30 cm uit aluminiumfolie of vetvrij papier
  • Stap 4
    Garneer elk blad met de groenten, kruiden, zout en peper
  • Stap 5
    Leg 2 sardientjes op elke papillote en giet er een beetje saus over
  • Stap 6
    Sluit je papillotten en zet ze 15 minuten in de oven
  • Stap 7
    Serveer met rijst of aardappelpuree
Tip van de chef
  • Voeg voor het serveren wat gehakte verse kruiden toe (peterselie, koriander, basilicum).
  • Gebruik vetvrij papier voor het bereiden in de magnetron.
  • De kooktijd is 4 tot 5 minuten, afhankelijk van het vermogen van het apparaat.
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Papillote van tonijn met knoflook
Warme gerechten
Bekijk het recept
Nantes Sardientjes en papillote
Warme gerechten
Bekijk het recept
Tonijn en groene olijvencake
Ingangen
Bekijk het recept
Bladerdeeggebak met Sardientjes uit Saint-Georges
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.