Papillotten van sardines met tapenade
In een handomdraai maak je heerlijke papillotten met de smaken van de Provence en geniet je van een heerlijk gerecht met vakantiesmaak... Combineer onze sardientjes met tapenade gewoon met goede tomaten, zoete ui en een vleugje kruiden voor een aromatische bouffée en een smakelijke, gezonde maaltijd!


Alle ingrediënten
1 blikje van 115 g la belle-iloise Sardines met Tapenade
200 g tomatenvruchtvlees
½ zoete ui
1 snufje Provençaalse kruiden
Sel et poivre
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Verwarm de oven voor op 220°C (gasstand 7/8)
-
Stap 2Snijd de tomaten in plakjes en de ui in dunne reepjes
-
Stap 3Snijd twee vierkanten van 30 cm uit aluminiumfolie of vetvrij papier
-
Stap 4Garneer elk blad met de groenten, kruiden, zout en peper
-
Stap 5Leg 2 sardientjes op elke papillote en giet er een beetje saus over
-
Stap 6Sluit je papillotten en zet ze 15 minuten in de oven
-
Stap 7Serveer met rijst of aardappelpuree
- Voeg voor het serveren wat gehakte verse kruiden toe (peterselie, koriander, basilicum).
- Gebruik vetvrij papier voor het bereiden in de magnetron.
- De kooktijd is 4 tot 5 minuten, afhankelijk van het vermogen van het apparaat.