Pasta de la Garrigue


2
mensen
5 min
voorbereiding
10 min
koken
Alle ingrediënten
2 blikken 1/10 (80g) Saveurs de la Garrigue la belle-iloise tonijnvlokken
200 g verse pasta
20 duivenhart tomaten (ongeveer 200g)
5 basilicumblaadjes
1 scheutje olijfolie
2 snufjes zout
In de keuken aan de slag!
Totale tijd :
15 min
Voorbereiding :
5 min
Koken :
10 min
-
Stap 1Kook de pasta "al denté" in gezouten water
-
Stap 2Snijd de tomaten in de lengte in 2
-
Stap 3Bak de tomaten in een koekenpan een paar minuten op hoog vuur in olijfolie.
-
Stap 4Giet de tonijn over de bovenkant wanneer deze heet is
-
Stap 5Voeg 3 gehakte basilicumblaadjes en de pasta toe
-
Stap 6Goed bakken op hoog vuur
-
Stap 7Garneer met een blaadje verse basilicum
-
Stap 8Helemaal klaar!