Pasta de la Garrigue

2 mensen
5 min voorbereiding
10 min koken

Alle ingrediënten

  • 2 blikken 1/10 (80g) Saveurs de la Garrigue la belle-iloise tonijnvlokken

  • 200 g verse pasta

  • 20 duivenhart tomaten (ongeveer 200g)

  • 5 basilicumblaadjes

  • 1 scheutje olijfolie

  • 2 snufjes zout

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
15 min
Voorbereiding :
5 min
Koken :
10 min
  • Stap 1
    Kook de pasta "al denté" in gezouten water
  • Stap 2
    Snijd de tomaten in de lengte in 2
  • Stap 3
    Bak de tomaten in een koekenpan een paar minuten op hoog vuur in olijfolie.
  • Stap 4
    Giet de tonijn over de bovenkant wanneer deze heet is
  • Stap 5
    Voeg 3 gehakte basilicumblaadjes en de pasta toe
  • Stap 6
    Goed bakken op hoog vuur
  • Stap 7
    Garneer met een blaadje verse basilicum
  • Stap 8
    Helemaal klaar!
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Tagliatelle Luzienne
Warme gerechten
Bekijk het recept
Tonijnsalade met niçoise saus
Salades
Bekijk het recept
Pissaladière met de smaken van de Garrigue
Warme gerechten
Bekijk het recept
Tonijn croquetas
Ingangen
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.