Italiaanse pasta met tartaar van zeewier

Herontdek het traditionele Napolitaanse recept voor “pasta e piselli”, ook wel “pasta met erwten” genoemd, door er onze smakelijke Tartare met Bretoens zeewier en olijven aan toe te voegen... Een snel en gemakkelijk recept op 100% plantaardige basis, met de heerlijke smaak van zuiderse groenten!

2 mensen
15 min voorbereiding
15 min koken

Alle ingrediënten

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
30 min
Voorbereiding :
15 min
Koken :
15 min
  • Stap 1
    Kook de pasta in gezouten water. Volg de kooktijd die op de verpakking staat.
  • Stap 2
    Eenmaal gekookt, besprenkel je een beetje olijfolie in een koekenpan en meng je de pasta met de tartaar van zeewier, gesnipperde rode ui en doperwten. Giet een beetje van het kookwater van de pasta erbij om plakken te voorkomen. Bak 2 tot 3 minuten, roer regelmatig.
  • Stap 3
    Schik op borden en voeg enkele basilicumblaadjes toe. Voeg peper naar smaak toe.
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.