Gegrilde perziksalade met verkruimelde Tonijn smaak van de garrigue


Alle ingrediënten
2 blikjes (80g elk) la belle-iloise Saveurs de la garrigue Tonijnvlokken
4 perziken
120 g raket
250 g mozzarella
1 citroen
Olijfolie
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Snijd de perziken in 6 stukken en verwijder de pitten. Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en bak 10-15 minuten op 200°C (gasstand 7) (of leg op een barbecuerooster)
-
Stap 2Was en centrifugeer de rucola
-
Stap 3Snijd de mozzarella in stukjes
-
Stap 4Leg op elk bord een beetje rucola, een paar stukjes perzik en mozzarella en de tonijnvlokken. Breng op smaak met zout en peper
-
Stap 5Voeg nog een paar blaadjes rucola toe als decoratie en besprenkel met een beetje olijfolie en citroensap
Voeg een paar gehakte cherrytomaatjes toe.