Gegrilde perziksalade met verkruimelde Tonijn smaak van de garrigue

salade de thon, pêches grillées, roquette, fêta recette la belle-iloise salade de pêches grillées à l'émietté de thon
4 mensen
15 min voorbereiding
15 min koken

Alle ingrediënten

  • 2 blikjes (80g elk) la belle-iloise Saveurs de la garrigue Tonijnvlokken

  • 4 perziken

  • 120 g raket

  • 250 g mozzarella

  • 1 citroen

  • Olijfolie

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
30 min
Voorbereiding :
15 min
Koken :
15 min
  • Stap 1
    Snijd de perziken in 6 stukken en verwijder de pitten. Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en bak 10-15 minuten op 200°C (gasstand 7) (of leg op een barbecuerooster)
  • Stap 2
    Was en centrifugeer de rucola
  • Stap 3
    Snijd de mozzarella in stukjes
  • Stap 4
    Leg op elk bord een beetje rucola, een paar stukjes perzik en mozzarella en de tonijnvlokken. Breng op smaak met zout en peper
  • Stap 5
    Voeg nog een paar blaadjes rucola toe als decoratie en besprenkel met een beetje olijfolie en citroensap
Tip van de chef

Voeg een paar gehakte cherrytomaatjes toe.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Pasta de la Garrigue
Warme gerechten
Bekijk het recept
Salade met de smaken van de Garrigue
Salades
Bekijk het recept
Pissaladière met de smaken van de Garrigue
Warme gerechten
Bekijk het recept
Biologische Kiwi Appel Zeewierconfijt
Vegetarisch
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.