Aprilvis met Hummus
Maak dit Paasweekend je vrienden en familie aan het lachen met onweerstaanbare April Fools' Day hapjes of voorgerechten met onze gloednieuwe Biologische Hummus met Bretons zeewier. Alles wat je nodig hebt is bladerdeeg, een bos roze radijsjes en een ei om deze heerlijke hapjes te maken om te delen in minder dan 30 minuten!


Alle ingrediënten
1 glaasje van 95 g Zeewierhummus la belle-iloise
1 bladerdeeg
10 roze radijsjes
1 eierdooier voor de vergulding
Een paar kruidenblaadjes voor decoratie
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Gebruik een visvormige koekjessnijder of maak een sjabloon door op karton de vorm van een vis van maximaal 10 cm lang te tekenen en uit te knippen
-
Stap 2Leg het op het deeg en snijd de omtrek uit. Leg het deeg vervolgens op een ovenvaste plaat
-
Stap 3Bestrijk het deeg met eigeel en versier de staart en het oog met de punt van een mes
-
Stap 4Bak ongeveer 15 minuten in de oven op 200°C tot je een mooie kleur krijgt en laat dan afkoelen
-
Stap 5Snijd de radijsjes in de lengte doormidden en vervolgens in halve plakjes
-
Stap 6Schep de binnenkant van de vis uit en bestrooi met de hummus
-
Stap 7Leg de radijsjes erop, gerangschikt in de vorm van schubben
-
Stap 8Versier met een blaadje gras
Om de vis er makkelijker uit te kunnen scheppen, kun je voor het koken de randen met de punt van een mes insnijden.
Voor een extra traktatie kun je wat augurkjes met rode ui toevoegen of er wat zeewiervlokken overheen strooien.