Aprilvis met Hummus

Maak dit Paasweekend je vrienden en familie aan het lachen met onweerstaanbare April Fools' Day hapjes of voorgerechten met onze gloednieuwe Biologische Hummus met Bretons zeewier. Alles wat je nodig hebt is bladerdeeg, een bos roze radijsjes en een ei om deze heerlijke hapjes te maken om te delen in minder dan 30 minuten!

8 mensen
10 minuten voorbereiding
15 minuten koken

Alle ingrediënten

  • 1 glaasje van 95 g Zeewierhummus la belle-iloise

  • 1 bladerdeeg

  • 10 roze radijsjes

  • 1 eierdooier voor de vergulding

  • Een paar kruidenblaadjes voor decoratie

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
25 minuten
Voorbereiding :
10 minuten
Koken :
15 minuten
  • Stap 1
    Gebruik een visvormige koekjessnijder of maak een sjabloon door op karton de vorm van een vis van maximaal 10 cm lang te tekenen en uit te knippen
  • Stap 2
    Leg het op het deeg en snijd de omtrek uit. Leg het deeg vervolgens op een ovenvaste plaat
  • Stap 3
    Bestrijk het deeg met eigeel en versier de staart en het oog met de punt van een mes
  • Stap 4
    Bak ongeveer 15 minuten in de oven op 200°C tot je een mooie kleur krijgt en laat dan afkoelen
  • Stap 5
    Snijd de radijsjes in de lengte doormidden en vervolgens in halve plakjes
  • Stap 6
    Schep de binnenkant van de vis uit en bestrooi met de hummus
  • Stap 7
    Leg de radijsjes erop, gerangschikt in de vorm van schubben
  • Stap 8
    Versier met een blaadje gras
Tip van de chef

Om de vis er makkelijker uit te kunnen scheppen, kun je voor het koken de randen met de punt van een mes insnijden.

Voor een extra traktatie kun je wat augurkjes met rode ui toevoegen of er wat zeewiervlokken overheen strooien.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.