Prefou met tonijn en knoflook

6-8 mensen
5 min voorbereiding
10-15 min koken

Alle ingrediënten

  • 1 x 180 g (1/5 blik) la belle-iloise knoflooktonijn

  • 2 stokbroden om te bakken (300gr)

  • 90 g boter

  • 4 theelepels gehakte peterselie

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
5 min
Koken :
10-15 min
  • Stap 1
    Haal de boter uit de koelkast om zacht te worden.
  • Stap 2
    Verwarm de oven voor op 200°C (gasstand 7)
  • Stap 3
    Meng het blikje tonijn en de olie met de boter
  • Stap 4
    Snijd elk brood in de lengte in 2 stukken
  • Stap 5
    Verdeel het mengsel over de onderkant
  • Stap 6
    Bestrooi met gehakte peterselie
  • Stap 7
    Zet de hoed weer op
  • Stap 8
    Snijd in plakjes van 1 cm
  • Stap 9
    Plaats 10 tot 15 minuten in de oven.
Tip van de chef

Om het snijden te vergemakkelijken, kun je de prefou 30 minuten van tevoren koelen.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.