Prefou met tonijn en knoflook


Alle ingrediënten
1 x 180 g (1/5 blik) la belle-iloise knoflooktonijn
2 stokbroden om te bakken (300gr)
90 g boter
4 theelepels gehakte peterselie
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Haal de boter uit de koelkast om zacht te worden.
-
Stap 2Verwarm de oven voor op 200°C (gasstand 7)
-
Stap 3Meng het blikje tonijn en de olie met de boter
-
Stap 4Snijd elk brood in de lengte in 2 stukken
-
Stap 5Verdeel het mengsel over de onderkant
-
Stap 6Bestrooi met gehakte peterselie
-
Stap 7Zet de hoed weer op
-
Stap 8Snijd in plakjes van 1 cm
-
Stap 9Plaats 10 tot 15 minuten in de oven.
Om het snijden te vergemakkelijken, kun je de prefou 30 minuten van tevoren koelen.