Krokante boekweitravioli met zalm

Een verfijnd, gemakkelijk te bereiden recept voor smakelijke amuses en een gastronomisch aperitief!

4 mensen
10 min voorbereiding
8 tot 10 min koken

Alle ingrediënten

  • 1 glas van 95g van warme Pacific roze zalmpasta met jonge preischeuten la belle-iloise

  • 2 boekweitpannenkoeken

  • Optionele decoratie: feta, mozzarella of Emmentaler kaas

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
8 tot 10 min
  • Stap 1
    Snijd 32 rondjes uit de galette met behulp van een koekjessnijder met een diameter van 5 cm en leg ze op een bakplaat
  • Stap 2
    Leg 1 theelepel warme zalmspread in het midden van 16 rondjes
  • Stap 3
    Bedek met de resterende 16 rondjes en leg er een klein stukje kaas op. Een klein stukje kaas bovenop
  • Stap 4
    Om uw smaakpapillen te prikkelen
Tip van de chef
  • Snijd zonder koekjessnijder rond een rond accessoire (kopje) of maak rechthoeken
  • Je kunt elke warme belle-iloise spread gebruiken die je lekker vindt
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Samoussas van sardines met kurkuma en Batak bessen
Zalm muffins
Aperitief
Bekijk het recept
Warme toast met Sardientjes Saint-Georges
Gevulde groenten met tonijn
Aperitief
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.