Krokante boekweitravioli met zalm
Een verfijnd, gemakkelijk te bereiden recept voor smakelijke amuses en een gastronomisch aperitief!


Alle ingrediënten
1 glas van 95g van warme Pacific roze zalmpasta met jonge preischeuten la belle-iloise
2 boekweitpannenkoeken
Optionele decoratie: feta, mozzarella of Emmentaler kaas
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Snijd 32 rondjes uit de galette met behulp van een koekjessnijder met een diameter van 5 cm en leg ze op een bakplaat
-
Stap 2Leg 1 theelepel warme zalmspread in het midden van 16 rondjes
-
Stap 3Bedek met de resterende 16 rondjes en leg er een klein stukje kaas op. Een klein stukje kaas bovenop
-
Stap 4Om uw smaakpapillen te prikkelen
- Snijd zonder koekjessnijder rond een rond accessoire (kopje) of maak rechthoeken
- Je kunt elke warme belle-iloise spread gebruiken die je lekker vindt