Gegrilde broccoli met zeewier en pindatartaar


2
mensen
20 min
voorbereiding
15 min
koken
Alle ingrediënten
1 bos broccoli
1 handvol ongezouten geroosterde pinda's
1 kleine rode ui
Een paar korianderblaadjes
Olijfolie
Zout
In de keuken aan de slag!
Totale tijd :
35 min
Voorbereiding :
20 min
Koken :
15 min
-
Stap 1Kook de broccoliroosjes ongeveer 7 of 8 minuten in voorgezouten water. Dompel ze daarna onder in ijswater zodat ze mooi groen blijven.
-
Stap 2Bak de pinda's een paar minuten.
-
Stap 3Besprenkel een koekenpan met olijfolie en fruit de broccoliroosjes met de gesnipperde rode ui. Voeg de tartaar van zeewier toe en bak 3 of 4 minuten, roer regelmatig. Verlaag het vuur, voeg de pinda's toe en bak ongeveer 2 minuten, onder voortdurend roeren.
-
Stap 4Serveer met een paar korianderblaadjes bovenop.