Gegrilde broccoli met zeewier en pindatartaar

2 mensen
20 min voorbereiding
15 min koken

Alle ingrediënten

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
35 min
Voorbereiding :
20 min
Koken :
15 min
  • Stap 1
    Kook de broccoliroosjes ongeveer 7 of 8 minuten in voorgezouten water. Dompel ze daarna onder in ijswater zodat ze mooi groen blijven.
  • Stap 2
    Bak de pinda's een paar minuten.
  • Stap 3
    Besprenkel een koekenpan met olijfolie en fruit de broccoliroosjes met de gesnipperde rode ui. Voeg de tartaar van zeewier toe en bak 3 of 4 minuten, roer regelmatig. Verlaag het vuur, voeg de pinda's toe en bak ongeveer 2 minuten, onder voortdurend roeren.
  • Stap 4
    Serveer met een paar korianderblaadjes bovenop.
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Witlof en Makreelsalade met bier
Salades
Bekijk het recept
Calanques Tonijnsalade
Salades
Bekijk het recept
Oosterse chips met Skyr-saus en Concassé van koraallinzen, zeewier en kerrie
Parmentier Tonijnbrood
Ingangen
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.