Gegrilde broccoli met zeewier en pindatartaar

2 mensen
20 min voorbereiding
15 min koken

Alle ingrediënten

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
35 min
Voorbereiding :
20 min
Koken :
15 min
  • Stap 1
    Kook de broccoliroosjes ongeveer 7 of 8 minuten in voorgezouten water. Dompel ze daarna onder in ijswater zodat ze mooi groen blijven.
  • Stap 2
    Bak de pinda's een paar minuten.
  • Stap 3
    Besprenkel een koekenpan met olijfolie en fruit de broccoliroosjes met de gesnipperde rode ui. Voeg de tartaar van zeewier toe en bak 3 of 4 minuten, roer regelmatig. Verlaag het vuur, voeg de pinda's toe en bak ongeveer 2 minuten, onder voortdurend roeren.
  • Stap 4
    Serveer met een paar korianderblaadjes bovenop.
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Pissaladière met de smaken van de Garrigue
Warme gerechten
Bekijk het recept
Salade met de smaken van de Garrigue
Salades
Bekijk het recept
Tonijn croquetas
Ingangen
Bekijk het recept
Libanese Tonijn verrine
Aperitief
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.