Pissaladière met de smaken van de Garrigue
Herontdek de pissaladière met deze smakelijke tonijnvariatie! Door onze Emietté van tonijn te combineren met de smaken van de garrigue, zwarte olijven en uien, is dit vriendelijke recept met zijn zonnige smaken perfect om te delen en zonder mate van te genieten...


Alle ingrediënten
1 blikje belle-iloise Saveurs de la Garrigue tonijnvlokken
1 pizzadeeg
600 g uien
2 grote handen zwarte olijven
4 eetlepels olijfolie
Zout
Peper
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Verwarm je oven voor op 200°c
-
Stap 2Pel de uien en snijd ze fijn
-
Stap 3Giet de olie in een steelpan, voeg de uien toe en bak ze ongeveer 15 minuten, afgedekt, onder regelmatig roeren.
-
Stap 4Rol het pizzadeeg uit tot een lange vorm en bedek het met het uienmengsel.
-
Stap 5Garneer met olijven
-
Stap 6Plaats 15-20 minuten in de oven
-
Stap 75 minuten voor het einde van de kooktijd: voeg de verkruimelde tonijn toe aan de Saveurs de la Guarrigue
-
Stap 8Warm opdienen... Eet smakelijk!