Pissaladière met de smaken van de Garrigue

Herontdek de pissaladière met deze smakelijke tonijnvariatie! Door onze Emietté van tonijn te combineren met de smaken van de garrigue, zwarte olijven en uien, is dit vriendelijke recept met zijn zonnige smaken perfect om te delen en zonder mate van te genieten...

4 mensen
20 min voorbereiding
30 min koken

Alle ingrediënten

  • 1 blikje belle-iloise Saveurs de la Garrigue tonijnvlokken

  • 1 pizzadeeg

  • 600 g uien

  • 2 grote handen zwarte olijven

  • 4 eetlepels olijfolie

  • Zout

  • Peper

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
50 min
Voorbereiding :
20 min
Koken :
30 min
  • Stap 1
    Verwarm je oven voor op 200°c
  • Stap 2
    Pel de uien en snijd ze fijn
  • Stap 3
    Giet de olie in een steelpan, voeg de uien toe en bak ze ongeveer 15 minuten, afgedekt, onder regelmatig roeren.
  • Stap 4
    Rol het pizzadeeg uit tot een lange vorm en bedek het met het uienmengsel.
  • Stap 5
    Garneer met olijven
  • Stap 6
    Plaats 15-20 minuten in de oven
  • Stap 7
    5 minuten voor het einde van de kooktijd: voeg de verkruimelde tonijn toe aan de Saveurs de la Guarrigue
  • Stap 8
    Warm opdienen... Eet smakelijk!
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Salade met de smaken van de Garrigue
Salades
Bekijk het recept
Pasta de la Garrigue
Warme gerechten
Bekijk het recept
Libanese tonijn verrine
Aperitief
Bekijk het recept
Tonijnsalade met niçoise saus
Salades
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.