Pizza met Makreelschilfers van Boucaniers

Pizza à l'émietté de thon des boucaniers la belle-iloise recette pizza à l'émietté de thon des boucaniers
4 mensen
10 min voorbereiding
15-20 min koken

Alle ingrediënten

  • 2 blikjes van 80g la belle-iloise Boucaniers makreelvlokken

  • 250 g pizzadeeg

  • 200 g tomatencoulis

  • 1/4 rode peper (50 g)

  • 2 bolletjes mozzarella

  • 1 snufje oregano

  • 30g pijnboompitten

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
35 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
15-20 min
  • Stap 1
    Verwarm de oven voor op 240°C (gasstand 8) en zet het rooster op een lage warmtestand
  • Stap 2
    Laat de mozzarella uitlekken, snijd in plakjes en leg op elk rondje
  • Stap 3
    Snijd de rode peper in kleine blokjes en strooi over de pizza's
  • Stap 4
    Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met oregano
  • Stap 5
    Bak 15 tot 20 minuten tot de pizza's goudbruin zijn
  • Stap 6
    Werk af met de Boucaniers makreelcrumble, een paar pijnboompitten en basilicumblaadjes voor het opdienen
Tip van de chef

Je kunt de paprika's vervangen door champignons.

Snijd de pizza in kleine porties als aperitief. Het is een perfecte begeleider van een Ty Punch!

Overige inkomsten

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Pissaladière met de smaken van de Garrigue
Warme gerechten
Bekijk het recept
Quiche van Makreel met witte wijn
Warme gerechten
Bekijk het recept
Ui en Sardientaart met 2 paprika's
Warme gerechten
Bekijk het recept
Boekweit taart met kruimels
Warme gerechten
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.