Pizza met Makreelschilfers van Boucaniers


Alle ingrediënten
2 blikjes van 80g la belle-iloise Boucaniers makreelvlokken
250 g pizzadeeg
200 g tomatencoulis
1/4 rode peper (50 g)
2 bolletjes mozzarella
1 snufje oregano
30g pijnboompitten
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Verwarm de oven voor op 240°C (gasstand 8) en zet het rooster op een lage warmtestand
-
Stap 2Laat de mozzarella uitlekken, snijd in plakjes en leg op elk rondje
-
Stap 3Snijd de rode peper in kleine blokjes en strooi over de pizza's
-
Stap 4Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met oregano
-
Stap 5Bak 15 tot 20 minuten tot de pizza's goudbruin zijn
-
Stap 6Werk af met de Boucaniers makreelcrumble, een paar pijnboompitten en basilicumblaadjes voor het opdienen
Je kunt de paprika's vervangen door champignons.
Snijd de pizza in kleine porties als aperitief. Het is een perfecte begeleider van een Ty Punch!