Rillettes van koolvis

Vind het traditionele kerstverrassingsbrood opnieuw uit met deze prachtige, heerlijke soezendeeggebakjes die een boeket van gejodeerde smaken onthullen, geparfumeerd met pittige noten!

60 mensen
25 min voorbereiding
25 min koken

Alle ingrediënten

  • 4 x 60g blikken la belle-iloise Sichuan Berry Pollack rillettes

  • 60 minikooltjes om te garneren

  • 1 Granny-Smith appel

  • ½ citroensap

  • Voor de garnering: 60 korianderblaadjes

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
50 min
Voorbereiding :
25 min
Koken :
25 min
  • Stap 1
    Snijd de appel in blokjes van 1 cm en knijp de citroen erover uit.
  • Stap 2
    Snijd de kolen doormidden.
  • Stap 3
    Leg 1 stuk appel in de bodem, gevolgd door een lepel rillettes en 1 kruidenblaadje.
  • Stap 4
    Zet de hoed weer op.
Tip van de chef

Variatie: vervang de appel door kiwi en de koriander door kervel.

Overige inkomsten

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Boekweitpannenkoekjes met koolvisrillettes en Sichuan-bessen
Zeeslakken
Aperitief
Bekijk het recept
Aperitief Mini-Macs
Aperitief
Bekijk het recept
Mille-feuille van courgette met Sardinecrème
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.