Tonijn tataki en mango rolletjes
Deze absoluut delicate amuse, geïnspireerd op Japanse culinaire kunst, is een subtiele en verfrissende inleiding op feestelijke maaltijden!


Alle ingrediënten
1 blik van 139g van la belle-iloise Tonijn natuurlijk
1 glas van 95g la belle-iloise Mayoz'algues
10 rijstbladeren
1 mango
4 rode koolbladeren
4 blaadjes ijsbergsla
1 half kopje geroosterde zwarte en witte sesamzaadjes
8 verse korianderblaadjes
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Schil de mango en snijd hem in kleine staafjes, samen met de rode kool en ijsbergsla
-
Stap 2Laat het blikje natuurlijke tonijn la belle-iloise uitlekken
-
Stap 3Meng in een kom de la belle-iloise tonijn au naturel met 2 eetlepels la belle-iloise Mayoz'algues
-
Stap 4Meng de mangosnippers met de appelazijn, zout en peper en zet apart
-
Stap 5Week een vel rijst 10 seconden in koud water Laat uitlekken en leg op een bord Strooi de sesamzaadjes over het rijstpapier
-
Stap 6Garneer de onderste rand van het blad met het tonijnmengsel, een paar mango-, kool- en ijsbergstokjes en korianderblaadjes
-
Stap 7Vouw de onderste rand van het vel over de vulling, dan de zijkanten en rol het rijstpapier op