Boekweitbroodjes met smeersels

Geef uw aperitief een Breizh tintje door uw favoriete broodbeleg te combineren met een boekweitpannenkoek: in een handomdraai hebt u aperitiefhapjes met alle heerlijke smaken van Bretagne!

6 mensen
15 min voorbereiding
Geen koken

Alle ingrediënten

  • 2 blikjes van 60g belle-iloise smeerbare kaas

  • 2 boekweitpannenkoeken

  • 12 kerstomaten

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
15 min
Voorbereiding :
15 min
Koken :
Geen
  • Stap 1
    Smeer een blikje smeerbare kaas op elke cake en rol ze dan op zichzelf
  • Stap 2
    Snijd met een goed mes in plakjes van 1 cm
  • Stap 3
    Leg plat neer en versier met een ½ kerstomaatje
Tip van de chef

Om de cake makkelijker te rollen, zet je hem 15 seconden in de magnetron voordat je hem uitsmeert.

Gebruik een tandenstoker om het rollen te vergemakkelijken.

Vervang de ½ cherrytomaat door een plakje rauwe champignon, een vleugje fromage frais, een plakje radijs, een ½ druif, ...

Voor stevigere smeersels meng je ze met een lepel fromage frais om het makkelijker uit te smeren.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.