Indie Veggie salade met gegrilde tofu en sesamzaadjes

2 mensen
35 min voorbereiding
35 min koken

Alle ingrediënten

  • 1 pot Petit Plat Indie Veggie

  • 200 g gewone tofu

  • 100 g rode kool

  • 100 g witte kool

  • 100 g spinaziebladeren

  • 1 wortel

  • 1 teentje knoflook

  • Sesamzaad

  • Miso

  • 1 eetlepel olijfolie

  • 1 kopje water

  • Een snufje zout

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
70 min
Voorbereiding :
35 min
Koken :
35 min
  • Stap 1
    Meng in een kom de misopasta, olijfolie, knoflook en zout.
  • Stap 2
    Dompel de stukjes tofu in de marinade.
  • Stap 3
    Leg de tofustukjes op een met bakpapier beklede bakplaat en giet de overgebleven marinade erover. Bestrooi royaal met sesamzaadjes.
  • Stap 4
    Bak ongeveer 30 minuten op 200°C tot de tofu goudbruin is.
  • Stap 5
    Terwijl de tofu kookt, kook je de spinazieblaadjes ongeveer 5 minuten in gezouten water. Leg ze daarna in ijswater om hun mooie groene kleur te behouden.
  • Stap 6
    Schik de poke bowls met de opgewarmde Petit Plat Indie Veggie aan de ene kant en de rode kool, witte kool, spinazieblaadjes en geraspte wortel aan de andere kant (je kunt olijfolie over dit deel van de bowl sprenkelen).
  • Stap 7
    Leg de tofustukjes erop.
Overige inkomsten

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.