Indie Veggie salade met gegrilde tofu en sesamzaadjes


2
mensen
35 min
voorbereiding
35 min
koken
Alle ingrediënten
1 pot Petit Plat Indie Veggie
200 g gewone tofu
100 g rode kool
100 g witte kool
100 g spinaziebladeren
1 wortel
1 teentje knoflook
Sesamzaad
In de keuken aan de slag!
Totale tijd :
70 min
Voorbereiding :
35 min
Koken :
35 min
-
Stap 1Meng in een kom de misopasta, olijfolie, knoflook en zout.
-
Stap 2Dompel de stukjes tofu in de marinade.
-
Stap 3Leg de tofustukjes op een met bakpapier beklede bakplaat en giet de overgebleven marinade erover. Bestrooi royaal met sesamzaadjes.
-
Stap 4Bak ongeveer 30 minuten op 200°C tot de tofu goudbruin is.
-
Stap 5Terwijl de tofu kookt, kook je de spinazieblaadjes ongeveer 5 minuten in gezouten water. Leg ze daarna in ijswater om hun mooie groene kleur te behouden.
-
Stap 6Schik de poke bowls met de opgewarmde Petit Plat Indie Veggie aan de ene kant en de rode kool, witte kool, spinazieblaadjes en geraspte wortel aan de andere kant (je kunt olijfolie over dit deel van de bowl sprenkelen).
-
Stap 7Leg de tofustukjes erop.