Aardappelsalade met 5-bessen Makreel


Alle ingrediënten
2 blikjes la belle-iloise Makreelfilets met olijfolie, citroen en 5 bessen
400g aardappelen
40g rode ui
4 theelepels gehakte peterselie
1 citroen
1 snufje zout
Voor de garnering: gebakken uitjes en 1 snufje gemalen roze bessen
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Kook de gewassen aardappelen met schil in gezouten water (dezelfde dag)
-
Stap 2Wanneer ze warm zijn, schillen en in grote blokjes snijden
-
Stap 3Snipper de ui en voeg toe aan de aardappelen
-
Stap 4Voeg dan de helft van de makreelfilets en de helft van de olie uit het blik toe, gevolgd door de peterselie en het citroensap
-
Stap 5Schep de salade in een schaal
-
Stap 6Verkruimel de overgebleven makreelschilfers en schik bovenop de salade
-
Stap 7Werk af met gebakken uitjes en roze bessen