Sardine wraps in olijfolie
Herontdek de wrap op een subtiele manier met dit smakelijke recept uit Bretagne, dat sardines Saint-Georges combineert met boekweitpannenkoeken!


Alle ingrediënten
1 blikje (115 g) St-Georges la belle-iloise Sardines in olijfolie
1 boekweitpannenkoek
2 eieren
1 pot opgeklopte fromage frais, zoals Madame Loïk
1 potje piquillo confit
1 rode peper
Een handvol raketten
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Verhit een koekenpan en voeg de galette toe
-
Stap 2Klop de twee eieren tot een omelet en giet over de taart
-
Stap 3Als de eieren gaar zijn (maar niet te gaar!), leg je de cake op je werkblad
-
Stap 4Schik een rij sardines, een rij rucola, een rij in reepjes gesneden rode paprika en een laatste rij versgeklopte kaas
-
Stap 5Rol de cake op, verpak hem in huishoudfolie en zet hem 2 uur in de koelkast
-
Stap 6Snijd de galette vlak voor het opdienen in plakjes en werk af met een toefje gekonfijte piquillo