Soep met liefde


Alle ingrediënten
1 1/2 blik (400 g) la belle-iloise cotriadesoep
100 g enkelvoudige room (30% vet)
3 g verse gember
2 snufjes Espelette peper
1 snufje zout
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Begin met het opkloppen van de room, gekruid met een snufje zout
-
Stap 2Giet de soep in een steelpan, hak de gember fijn en voeg toe
-
Stap 3Verwarm de soep met de gember een paar minuten en giet in kommen
-
Stap 4Werk af door een flinke lepel slagroom aan de soep toe te voegen en bestrooi met een beetje Espelette... Genieten maar!
Om je soep te verlevendigen kun je 1 rauwe oester met zijn sap toevoegen voor het opwarmen, of croutons ingewreven met gember.
Om je slagroom gemakkelijk te maken, zet je het bakje met de slagroom en je garde 10 minuten in de vriezer voor je begint.