Soep met liefde

2 mensen
10 min voorbereiding
5 min koken

Alle ingrediënten

  • 1 1/2 blik (400 g) la belle-iloise cotriadesoep

  • 100 g enkelvoudige room (30% vet)

  • 3 g verse gember

  • 2 snufjes Espelette peper

  • 1 snufje zout

Cotriade de Poissons Cotriade de Poissons
Een traditionele soep ter ere van Bretonse vissers
€ 17,50
€ 17,50

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
15 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
5 min
  • Stap 1
    Begin met het opkloppen van de room, gekruid met een snufje zout
  • Stap 2
    Giet de soep in een steelpan, hak de gember fijn en voeg toe
  • Stap 3
    Verwarm de soep met de gember een paar minuten en giet in kommen
  • Stap 4
    Werk af door een flinke lepel slagroom aan de soep toe te voegen en bestrooi met een beetje Espelette... Genieten maar!
Tip van de chef

Om je soep te verlevendigen kun je 1 rauwe oester met zijn sap toevoegen voor het opwarmen, of croutons ingewreven met gember.

Om je slagroom gemakkelijk te maken, zet je het bakje met de slagroom en je garde 10 minuten in de vriezer voor je begint.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.