HOT FISH Sardines Taco's
In het zonnige Mexico-Stad... Probeer taco's, een eeuwenoude Mexicaanse traditie die niet meer weg te denken is uit de Tex-Mex keuken. Deze taco's combineren een geest van delen en gezelligheid en zijn snel en gemakkelijk te bereiden, en perfect om van te genieten rond een royale en vrolijke tafel!


Alle ingrediënten
2 blikjes van 115g la belle-iloise HOT FISH Sardines
8 tortilla's
1 pot geroosterde paprika's in olie
1 limoen
Bladeren van rucola of mesclun
1 eetlepel peterselie
1/2 rode ui
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Bak de tortilla's 2 minuten in een koekenpan met antiaanbaklaag of in de oven
-
Stap 2Wikkel ze in een schone doek en zet apart in de oven op gasstand 2 (60°C)
-
Stap 3Laat de paprika's uitlekken en snijd ze in reepjes
-
Stap 4Pel de rode ui en snijd hem in dunne plakjes
-
Stap 5Beleg elke warme tortillahelft met mesclun of rucola, 2 sardinefilets la belle-iloise met een beetje chilisaus uit het blikje en een paar reepjes paprika en ui, en bestrooi met peterselie
-
Stap 6Citroen de tortilla's, vouw ze dubbel en zet ze vast met een houten pin
-
Stap 7Onmiddellijk serveren