Tartaar van rode biet met makreel en paradijszaden
Als amuse of voorgerecht is dit frisse, gejodeerde recept met zijn zoete, fruitige noten een kleurrijk, smaakvol voorgerecht... om te serveren als voorgerecht van een feestelijke, verfijnde maaltijd!


Alle ingrediënten
1 blik van 160g la belle-iloise makreelvlokken met paradijskorrels
1/2 citroensap
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepels fromage frais
1 grote biet
Zout en peper
2 plakjes ontbijtkoek
60g groene salade
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Snijd de bieten in kleine blokjes en doe ze in een kom met het citroensap en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper en voeg de bieslook toe
-
Stap 2Meng alles door elkaar en laat even staan in deze marinade
-
Stap 3Open het blik la belle-iloise Paradise Seed Mackerel Crumble en schep het om in een kom. Voeg de fromage frais toe en meng goed
-
Stap 4Schik kleine rondjes crumble op de borden en leg de rode biet bovenop de crumble
-
Stap 5Serveer de tartaar met salade en een plak geroosterde ontbijtkoek